"Svět se v prdel obrací!"

"Svět se v p.... obrací." (...) "nezlobte se na mě, pro mne je normální muž a žena, standartní rodina, oslovení "Dámy a pánové" a ne nějaké genderové úchylárny a minusjte jak chcete."

"Lidstvo potřebuje vážně dostat lekci.To co se děje hlavně v Evropě a v USA už překračuje veškeré hranice.
Jen lituji toho, že to odnesou příští generace."

"zadny treti pohlavi neexistuje, to jenom zase nekomu hrabe !Homosexualove jsou vsude ,je jich daleko min a zacinaji moc vyskakovat, uz jim nestaci ze jsou homosexualove ,musi se rikat treti pohlavi, udela si kozy a je treti pohlavi ,hnus podporovanej politikama !"

"Co se to děje s tímto světem, když lidé už ani neví jestli jsou muž nebo žena?"

"Odnepaměti muž a žena.Nikdy neuznám třetí pohlaví a je to proti přírodě."

"De..lové všech zemí, spojte se ! Vpřed pod hrdou vlajkou multikulti, genderu, politické korektnosti !"

- - - - - - - - - -


Víte, co mají všechny tyhle citace společného? Pocházejí z diskuzního fóra na iDNES. A pod jakým že skandálním článkem se všechny tyhle výplody nacházejí...?


...neboli v některých prodejnách Primark už nemáte rozdělené, jestli do daného prostoru smí pouze ženy nebo pouze muži. U nás zcela běžná situace, upřímně si nevybavuji obchod s oblečením, ve kterém to takhle nefunguje. Kromě zmínky o lidech, kterých se tato změna ze zvláštních důvodů dotkla, se jedná o naprosto nevinnou, skoro až nepodstatnou zprávu. Ale jak je vidno, i kolem takovéhle banality jsou někteří lidé schopni vybudovat šedesát metrů vysokou zeď složenou z bludů a radikálních názorů, které namísto malty spojuje afekt. Vítejte na českém internetu...

Skutečně - jak jsem naznačil už v nadpisu - svět se v prdel obrací! Pomalu, ale jistě. V tomto případě ale není důvodem homosexuální propaganda, třetí pohlaví, multikulturalismus, Trump, Putin, Kalousek, uprchlíci ani islám. Jenom naprostá neschopnost pochopení psaného textu a neovladatelná touha prezentovat všem svůj neomylný názor!

Obrázek si o tom udělejte sami, já si jdu na týden odpojit internet...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička zvaná "bouřka"

Džvari, Grakliani a Mccheta