Šílená silvestrovská diskotéka!

Už zbývají jen hodiny do začátku nového roku - roku 2014. Tak proč si čekání nezkrátit takovou malou diskotékou? A to takovou, u které si zároveň můžete zatančit, zazpívat i pobavit? Není nic jednoduššího, než si pustit můj výběr těch nejlepších šíleností ze světa hudby. Věřte mi, stojí to za to. x)



Na rozehřátí si můžete pustit tuto starší anglicky zpívanou píseň, která působí krásným, japonským dojmem. Jmenuje se "Japanese boy", a pokud jste se někdy podívali na nějaké to české Televarieté, mohli jste zaznamenat i českou verzi od "Haničky Písničky". Tu si můžete pustit ZDE. Tohle sice ještě není ta "správná" kravina, ale přeci jenom se mi to do tohohle článku hodí.....

Pokud máte rádi tzv. "vymývače mozku", které jsou většinou založené na švihlé, chytlavé melodii a ne-moc-smysluplném textu, přijdete si tu taky na své. Mango vám totiž v hlavě přehodí pár koleček spolehlivěji, než flaška vodky. :)

Ale nesmíme zapomenout na to, že jsme češi (nebo v tomhle případě spíše slováci). U vás doma totiž zaručeně každého rozhýbe tato veselá a poskakující důchodkyně, která má moc ráda svoje.....džínsy! Všimněte si, prosím, obvzláště propracovaných tanečních kreací této velmi nadějné a talentované paní.

Češi a slováci jsou očividně velmi fixovaní a pyšní na to, co nosí na sobě. A když si koupí něco nového (třeba boty), hned to musí dát vědět celému internetu. Ideálně nějakou melodickou písní, jako tento geniální "zpěvák".

Pojďme se ale vrátit do zahraničí. Tam totiž není o šílenosti nouze. Co třeba Japonsko? Tento song jste už mohli zaregistrovat v mé Škeblinádě Japonských klipů. Pon pon pon vám totiž napumpuje krev do žil neuvěřitelným způsobem. Tady obvzláště doporučuji shlédnout i samotný klip, protože něco takového jse zaručeně nikdy předtím neviděli (pokud jste si něco nešlehli). Zaručuju vám, že tu melodii nebudete ještě dlouhou dobu pustit z hlavy.

A když už jsme u toho Japonska, co si pustit pro změnu nějakou pohodovou švihlotinku? Co třeba tu, kterou k smrti miluju. Levan polkka v "podání" naprosto úžasné Hatsune Miku. ♥

Japonska už ale bylo dost, nemyslíte? Pokud by vás zajímalo něco dalšího v podobném stylu, ZDE si přijdete na své, protože "Dam dadi do" je prostě boží. Ale do tohoto článku se probojovala jiná písnička, a to sice ta, která se v tomto roce neuvěřitelně zaryla do paměti milionům lidí. Ano, je to tak, mluvím o songu, který stvořila bratrská dvojice Ylvis.....

Pokud vám to ještě nestačilo, mám tu v zásobě ještě pár exkluzivních kousků. Pokud si chcete na chvíli oddychnout od všech starostí, a zaposloucht se do klidných tónů lidové hudby, další video je přesně pro vás. Ze začátku to možná bude nudnější, ale refrén to svoji pointou suveréně vynahradí. Protože věta "Všechno má jeden konec, jenom buřt má dva.", je prostě GENIÁLNÍ!!!!!

Svoji troškou do mlýna přispěli i rumuni. Tohle snad ani nepotřebuje další komentář. x)

Dále tu máme písničku, která přijde vtipná možná jen čechům a slovákům. Ale možná jsou i další národy, kteří za normálních okolností ono slovo - které je láskyplně opakováno (dokonce i malými dětmi) po dobu celého klipu - používají v rámci nadávek.....

Tak, ještě tři songy a konec, ten článek taky nemůže bejt nekonečnej. Pojďme si tedy aspoň upevnit naši národní hrdost tímto krásným, vlasteneckým songem, který se navíc k dnešnímu slavícímu dnu skvěle hodí.

Hmmmmm, co tu ještě chybí? Možná by to chtělo něco melodičtějšího, jemnějšího a hlavně kvalitnějšího než předchozí klip. To ovšem skýtá téměř jakýkoli jiný hudební počin. Co si tedy zase na chvíli odskočit do Japonska? Mají tam moc pěkné reklamy - reklamy na puding.

......a víte co, na závěr si dáme Gangnam style, ať to frčí. ;)

----------------------------------------------

VŠECHNO NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU VÁM PŘEJE MIKE ;)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička zvaná "bouřka"

Džvari, Grakliani a Mccheta