Škeblináda mozkovymývačů

Chcete si parádně vymýt mozek? Tak teď máte úžasnou příležitost. Je tu totiž další Škeblináda. Tentokrát to bude o legendárních videích, které vám sice ze začátku budou pořádně lézt na nervy, po pěti minutách poslouchání vá z nich ale začne příjemně hrabat.


5. Ježíšek sexy dance - Pokud máte aspoň malý přehled o česko/slovenské YouTube scéně, určitě znáte Goga, od kterého je toto video, a Ježicha, který v tomto videu má hlavní roli. Holt Český craftkon + tancování Gangnam style + Ježich + "inteligentní" hudba.......jůůůůů. Jo, a v pozadí je i Minecrafák. (Neznáte? Poznáte!)
Nicméně, pokud tohle není na váš šiblovkus dost šílené, věřte mi, bude hůř. ;-)
Hodnocení švihlosti - 6/10

------------------------------------------------------

4. Mango song - Mango, mango, mango, mango, mangóóóóóó......no, zkrátka pokud máte tohle ovoce rádi, a obvzláště pokud ho nesnášíte, váš mozek bude pryč natotata.
Hodnocení švihlosti - 7/10

------------------------------------------------------

3. Badgers - Ajajaj, tohle moc nedoporučuju, pokud máte slabší nervy, protože tady začíná jít do tuhého......ale když přehlédnu naprosto absurdní, otravnou a dementní hudbu, švihlý text, a pochybnou animaci, dá se to nazvat normálním videem.
Hodnocení švihlosti - 7,5/10

-----------------------------------------------------

2. Amazing horse (Get on my horse) - No, ještě nemáme ten mozek úplně pryč? V tom náp dozajista pomůže tento legendární song. Ale bacha, ve videoklipu jsou scény, které nejsou úplně vhodně pro každého. Každopádně je to hodně, hodně, hodně chytlavý, a zaručuju vám, že vám to bude znít v hlavě ještě dlouho.
Hodnocení švihlosti - 8,5/10

-----------------------------------------------------

1. Jde chleba a potká chleba s máslem..... - Tak toto je úplně geniálně šiblý. A co víc, já to dal při prvním poslouchání na jeden zátah. A to se ví, že ke konci už mi z toho začínalo trochu hodně hrabat. Ale musím uznat, že je to úžasná možnost využití Google translateru. Toto je tedy šampion všech šampionů ve vymývání mozků....aspoň teda podle mě. Přeji příjemný, tříčtvrtěhodinový poslech. xD
Hodnocení švihlosti - 10/10

-----------------------------------------------------

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička zvaná "bouřka"

Džvari, Grakliani a Mccheta