Rozjíždím NOVÝ BLOG

Dnes to vezmu jen jako rychlé upozornění, pokouším se totiž rozjet nový blog, který se bude od toho mého současného v lecčems lišit...

Aby hned nedošlo k mýlce, s tímto blogem končit nehodlám, jen prostě cítím potřebu zkusit taky něco trochu jiného, než jen samé fotky. Chci zkusit trochu více psát. Ideálně o něčem, co má doopravdy hlavu a patu a není to jen doprovodný text k několika obrázkům.
Už jsem se tu několikrát pokoušel o nějaké nefotografické články, ale působily tu na mě tak trochu nepatřičně, divně...zkrátka se sem nehodily a neměly tu dostatečný prostor. Jenže s tím je teď konec!

Rozhodl jsem se totiž rozpoltit své blogové já na dvě různé osobnosti. Mike si zůstane věrný svému fotografování a bude si sem dál mrskat svoje výcvaky, ale Majký vám bude přinášet články zcela jiného typu. Nejčastěji by to měly být nějaké postřehy z kultury. Takže recenze, různé výběry (třeba hned první článek je výběr nejlepších písní z posledního ročníku Eurovize)...pravděpodobně také z tohoto blogu převezmu formát minirecenzí.
Rozhodně také plánuji pustit ven mojí autorskou komiksovou tvorbu, která se za poslední dobu dost změnila a která by teď už snad mohla také mít šanci někoho oslovit.

ZDE odkaz na nový blog - Majký s.r.o.


Jelikož by Majkýho články měly být o něco propracovanější, delší a čtivější, budou se nové články obejvovat spíše nepravidelně až sporadicky. Ale pokusím se něco přidat aspoň jednou dvakrát za měsíc. Uvidím, jak budu zvládat držet při životě dva blogy a zároveň přispívat do fotoklubu... Abych vás alespoň trošku nalákal, zde je takový drobný výčet toho, co mám aktuálně v plánu. Minimálně dva z předeslaných článků by se měly na novém blogu během března objevit:

recenze/názor na seriál American Horror Story
prezentace mých krátkých komiksů (stripů) s názvem URBAN
fan made komiksů "Opráski sčeskí historje"
nějaký článek se zaměřením na krátkometrážní filmy (horory nebo animáky)
možná dám dohromady také něco o vedlejších postavách animáků

--------------------------------------------

Pokud se vám blogová novinka zalíbí, budu moc rád, když zanecháte komentář, a budu ještě radši, když se budete vracet. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička zvaná "bouřka"

Džvari, Grakliani a Mccheta