Jak si užívám léto

Sluníčko svítí, rtuť na teploměru stoupá nahoru.....jo, to je to pravé léto. A k tomu ještě ty výlety a všelijaké věci, které se opravdu můžou stát jenom nám, a jenom v létě.
Nojo, málem bych se vykašlal i na blog. Ale ještě musím něco splácat dohromydy, protože hádejte co. Ano, potřetí a naposledy jedu na příměstská fotografický tábor do Českých Budějovic. Takže určitě můžete za týden (možná dříve, možná i později) čekat nějaké ty fotky a kecy. V neděli jedu, a už tak trochu "trénuju". Poslední týden fotím dost často, ale to je nejspíš tím, že dřív se fotit moc nedalo a já měl prostě absťák. xD
No....takže to je zdokumentovaný. A co s těmi fotkami jiné ho udělat, něž jich pár hodit na blog?

Celé to začíná u našeho výletu na skryjská jezírka. To jsou ty první dvě fotky - ta první je pro "navození atmosféry"......no, popravdě se mi to prostě líbilo a tak jsem cvaknul. No, a ta druhá je tu proto, aby jste vůbec věděli, jak to tam vypadá.



Po jezírkách jsme se ještě vypravili na hrad Týřov, a pak na takový pěkný plácek na piknik.....no a takovýhle výhled jsme měli. :)

Dále pak tu je vznešený rehek, který se uhnízdil pod naší střechou a poletoval po zahradě. Tak ani ten mému hledáčku neuniknul.

Po delší době květinový motiv......nojo, už se zase vrací kytičkománie.

A nakonec - úžasný psíček, nový přírůstek do naší rodiny. Koupila si ho sestřenice se svým přítelem. Jmenuje se Hulk a je úžasnej. xD

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička zvaná "bouřka"

Džvari, Grakliani a Mccheta