Pták loskuchťák

Ano ano ano, pořad, na který tak netrpělivě čekáte už přes 2 roky (no, vlastně jste nevěděli, že něco takového bude....) právě startuje na stanici TV Kuchta. A jaký že je to pořad? Přece....

PTÁK LOSKUCHŤÁK!

A o co se bude v tomto jedinečném, úžasném, a naprosto nekomerčním (toto slovo pro nás našla firma Hlava a ramena) pořadu jednat? O rady a triky do kuchyně! *velký potlesk*


1. rada - Nepříjemných výparů a pachů v kuchyni se snadno a rychle zbavíte, když na plotně ponecháte chvíli povařit vodu s octem, do které přidáte lžičku skořice.

2. rada - Pokud se vám stalo, že jste připálili rýži, zkuste to napravit. To, co je spálené vyhoďte, to dobré přesypte do čistého hrnce a celý povrch pokryjte krajíci chleba. Nepříjemná chuť i vůně spáleného po chvíli zmizí. Chleba pak ale musíte vyhodit....

3. rada - Jestliže se vám zakalil olej a vy ho právě potřebujete postavit na stůl a nevíte, jak se kalu zbavit, použijte sůl. Špetku nasypte do lahve a za malou chvíli bude olej krásně čirý.

4. rada (kterou pro nás sepsala firma TAKTIVIA) - Chcete-li snadno vyndat veškerý obsah kelímku s jogurtem nebo zakysanou smetanou, nepoužívejte lžíci. Odtrhněte víčko, otočte kelímek do misky dnem vzhůru a na dně (nahoře) kelímek mačkejte. Po chvíli by měl vypadnout celý obsah kelímku.

5. rada - Pokud se vám objeví skvrna od kávy na ubruse, ihned jí hojně posypte Solamylem. Škrobová moučka do sebe nasákne všechnu špínu. Pak ubrus vyperte běžným způsobem.

--------------------------------------------------------------------
Tak, to bylo z našeho jednodílného pořadu vše, a tímto se s vámi loučím. *melodie "Pták loskuchťáááák!"*

Za barem II #51: Rady a triky v kuchyni

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kytička zvaná "bouřka"

Džvari, Grakliani a Mccheta